Tips inför ert bröllop

Ert bröllop är en av ert livs viktigaste dagar. Och på er stora dag vill ni bara kunna njuta. Därför är planeringen innan ert bröllop så oerhört viktig. Det är mycket att tänka på och både ekonomin och planeringen kan lätt kännas övermäktig. Men låt inte det jobbiga ta överhanden. Med rätt inställning och några handfasta råd kan planeringen av ert bröllop riktigt rolig.

Det är tråkigt att prata om pengar. Men låt oss vara ärliga. Det är viktigt att sätta upp en realistisk budget och sedan följa den. Det är ingen hemlighet att kostnaderna gärna springer iväg och visst vill man kunna unna sig. Men så länge ni inte är gjord av pengar är det för er sinnesfrids skull av högsta vikt att budgeten håller. Ett bra tips kan vara att hela tiden räkna med 10 % högre kostnader. På så sätt har ni extra marginaler om en del av budgeten ändå spricker.

Planera och delegera ert bröllop

Se till att planera i god tid. Det finns inget jobbigare än att två dagar innan den stora dagen komma på att det visst var tusen saker kvar att göra. Skriv listor och bocka av. Det är ett enkelt och effektivt sätt att få en överblick av vad som är gjort och vad som ännu är kvar att göra. Och så, sist men inte minst: delegera! Det är lätt att tänka att ni kan fixa allt själva, ni kanske till och med vill fixa det själv, det är ju ändå ert bröllop. Men ni kommer att må mycket bättre om ni delegerar några av uppgifterna, tro mig. Det är mycket som ska fixas inför ett bröllop och är ni inte båda två supermänniskor så hinner ni inte med allting själva. Det är bara att inse. Så, våga släppa på kontrollen. Jag är säker på att släkt och vänner är mer än kapabla att hjälpa till

.Bröllop behöver planering och framförhållning