Varför inte ett bröllop i Las Vegas?

Ett bröllop i Las Vegas känns nog främmande för de flesta. Kanske till och med lite oseriöst? Det finns många fördomar, inte minst att alla inblandade är kraftigt berusade och att hälften inte ens känner varandra. Och så kan det nog vara, i vissa fall, men det är lyckligtvis långt ifrån några måsten. Ett bröllop i Las Vegas kan också vara allt du någonsin drömt om.

Med över 100 000 bröllop i månaden vet Las Vegas hur det går till och det finns en uppsjö av bröllopsalternativ som du bara återfinner just här. I stort sätt vartenda tema från rocka Billy till Star Wars går att ordna och varje anständigt hotell har ett eget vigselkapell. Så egentligen, varför inte? Det skadar väl inte att det är både enkelt och billigt? Se det så här, om ni ändå vill gifta er och ändå inte vill ha ett traditionellt, kyrkligt bröllop. Kanske hade ni egentligen tänkt er en stor lyxig bröllopsfest värdig en prins och prinsessa. Men hur kul vore det inte att åka till Las Vegas? Bröllop och bröllopsresa i ett. Helt ärligt så tror jag att det här kan vara något för många par som redan hade börjat tänka lite utanför lådan.

Ett bröllop i Las Vegas, så går det till

Att gifta sig i Las Vegas är busenkelt, licens går att fixa på plats och själva vigsel kostar bara 60 dollar. Sen finns det som sagt alla möjliga och omöjliga sorters paketlösningar i olika prisklasser, och resa och boende får ni ju räkna med. Men det behöver definitivt inte bli dyrare än ett traditionellt bröllop. För att få vigseln lagligt även i Sverige måste man först göra en hinderprövning, precis som vid alla giftermål, detta hjälper skatteverket er med. Sedan är det bara att åka. Allt kan ordnas på plats och få städer är så vana vid brudpar som Las Vegas. Tro mig, staden kommer att kunna ta hand om alla era önskemål. Gillar ni att planera i förväg är det enkelt att få fram information via svenska resebyråer, eller så kan ni kontakta ert hotell innan så hjälper de till. Gillar ni att vara spontana så går det minst lika bra. Se bara till att njuta och ha roligt. Ni är ju faktiskt i Las Vegas!

Las Vegas bröllopskapell har haft både kända och mindre kända besökare